Neem een kijkje in het zadelatelier van Schutte Zadels

Een zadel van Schutte

Een logische keuze

Het merk Schutte Zadels bestaat sinds 2007. In de afgelopen 15 jaar heeft Ninon Schutte haar passie voor zadels uitgebouwd van Engelse dressuurzadels naar een breed assortiment met een Barok en springzadels. Vanuit het atelier in Epe worden de zadels en accessoires ontwikkeld en samen met een Engelse zadelmakerij vervaardigd.

De collectie van Schutte Zadels biedt zoveel keuze en flexibiliteit, dat wij voor elk ras, iedere ruiter of rijdiscipline wel een zadel kunnen samenstellen. Voor de hoge schoft en de brede of korte rug zijn naast 5 typen dressuurzadels ook een aantal springzadels verkrijgbaar en een zadel voor pony's.

Zadelatelier

Schutte Zadels - Ninon Schutte

Sinds 2007 is Zadelatelier Schutte opgericht, onder leiding van Ninon Schutte, de grondlegger van Schutte Zadels. Inmiddels bekend in binnen- en buitenland. 

De collectie van Schutte Zadels is zeer uitgebreid. De meeste modellen zijn dressuurzadels, maar ook springzadels, barokke modellen en een pony zadel vindt u in ons assortiment.

De zadels zijn te maken in basisuitvoeringen en basiskleuren. Maar we maken ook persoonlijk afgestemde zadels voor ruiter en paard, waarbij u kunt kiezen uit diverse leersoorten, kleuren en mooie details.

Ninon Schutte in het Schutte zadels atelier

Ninon Schutte werkt vanuit de werkplaats in Epe (Gld.). U kunt haar bereiken via mail: info@schuttezadels.nl.

Naast het runnen van haar bedrijf Schutte Zadels is Ninon ook een bevlogen docent aan de opleiding 'Saddle Professional'.

Verkooppunten

Schutte zadels zijn in heel Nederland te koop

Naast Zadelatelier Schutte zijn er ook andere zadelpassers die de Schutte Zadels in hun collectie hebben opgenomen. Voor elk deel van Nederland kunt u dus een zadelpasser vinden die uw Schutte zadel kan komen aanpassen.

Neem een kijkje in het zadelatelier van Schutte zadels. Bekijk onze video.

Handgemaakt dressuurzadel
Play Video