Schutte Zadels en Ninon Schutte


Nieuws!

Hoe zit het met Schutte Zadels en Ninon Schutte? Er doen verschillende verhalen de ronde over mijn werkzaamheden. Dus het wordt tijd om wat duidelijkheid te verschaffen.

De afgelopen 2 jaar is een overgangsperiode geweest van een eenmansbedrijf naar een “groothandel” door de samenwerking met dealers. Ik werk samen met specialisten die de Schutte zadels mogen verkopen en onderhouden. Per medio 2020 ga ik me volledig bezighouden met de ontwikkeling van zadels en zal ik zelf geen onderhoud meer doen aan de Schutte zadels en aan andere merken zadels. Dit wordt volledig overgenomen door onze dealers en andere collega’s in het land. Ik ga mezelf verder ontwikkelen door middel van bijscholing en het volgen van workshops en lezingen. Dit kan met ruiter of paard te maken hebben. Er komt steeds meer kennis over de belasting van zadel en ruiter op de paardenrug. Ik vind dat ik me daarom ook moet blijven ontwikkelen om goed passende zadels in de markt te kunnen blijven zetten.

Dus ik blijf actief in de zadels maar meer achter de schermen. Ik wens jullie veel rijplezier en ik houd jullie via onze website en via social media op de hoogte.

Groeten van Ninon