Beschrijving

Mijn naam is Suzanne Godijn. Van jongs af aan spelen paarden een belangrijke rol in mijn leven. Na een loopbaan op het commerciële vlak, heb ik ruim acht jaar lang met heel veel plezier les gegeven op een manege. Zowel op de manege, in mijn omgeving, als bij mijn eigen paard merkte ik het belang van een goed passend zadel. Mijn interesse hiervoor werd steeds groter, waardoor de opleiding voor zadelpasser en zadelmaker een logische stap was. Met veel enthousiasme heb ik deze opleiding dan ook gevolgd.

Ik blijf mij verder ontwikkelen op het gebied van zadels, de beweging van het paard en de houding en zit van de ruiter. Welzijn, plezier met je paard en eerlijke training vind ik erg belangrijk. Een goed passend zadel speelt daarbij een grote rol, zodat het paard optimale bewegingsvrijheid krijgt en paard en ruiter voluit kunnen genieten en presteren. Het geeft mij veel voldoening wanneer een paard zichtbaar makkelijker en meer ontspannen kan bewegen door een aanpassing of een nieuw zadel.

Heeft u advies nodig? Dan kom ik graag bij u langs, zodat uw paard gezond, blij en pijnvrij aan het werk kan en u als ruiter ontspannen in het zadel zit. Mijn werkgebied is Noord-Holland.

Contactinformatie

Bedrijfsnaam: Zadels & Co.
Eigenaar: Suzanne Godijn
Land: Nederland
Provincie: Noord-Holland
Woonplaats: Bergen
Telefoonnummer: 06-21497455
E-mail: info@zadelsenco.nl
Website: https://www.zadelsenco.nl/