Beschrijving

Hallo!

Ik ben Andele Brenninkmeijer, oorspronkelijk uit Friesland nu wonend in Twente in het mooie dorpje Geesteren. Ik ga op hippisch gebied al heel lang terug. Ik was 5 toen ik met paardrijlessen begon, als 8-jarige kreeg ik een  eigen pony, en toen besloot ik ook de hippische opleiding in Deurne te gaan doen. Zo gezegd, zo gedaan!

Daarna heb ik 23 jaar mijn eigen stal gehad, en me bezig gehouden met pensionpaarden, training, handel, ponykampen, wedstrijden, shows, manege en privé-instructie. Als instructrice was ik heel specifiek over de ligging van het zadel omdat deze van grote invloed is op het functioneren van de ruiters (en van de paarden ook natuurlijk). Ik was regelmatig in de weer met een handdoekje aan de voor- of achterkant er onder te doen om de ruiter in de juiste balans te krijgen. Dus de interesse, bemoeienis en inzichten met betrekking tot zadels gaan ook al ver terug.

Mijn specialiteit is oorspronkelijk dressuur maar met de Devoucoux zadels die ik een paar jaar verkocht heb, ben ik ook veel met de spring en eventing-zadels in de weer geweest dus ook daar heb ik inmiddels veel ervaring mee. Zelf heb ik op alle rassen wel gereden en weet dat de warmbloedpaarden een andere rug hebben dan Friezen en Iberische paarden, en dus een ander model zadel behoeven.

Naast zadels volg ik de brede opleiding van Natascha van Eijk als bit-fitter dus een zadelcheck (inclusief vullen) van zadels in combinatie met een controle van het  hoofdstel/bit is uiteraard mogelijk.

Contactinformatie

Bedrijfsnaam: ABC-Hippique
Eigenaar: Andele Brenninkmeijer
Land: Nederland
Provincie: Overijssel
Woonplaats: Geesteren
Telefoonnummer: 06-36141357
E-mail: info@abc-hippique.nl
Website: http://www.abc-hippique.nl