Betaalwijze & Betaalmethoden

Om de persoonlijke gegevens te beschermen van onze klanten, hanteren wij de hoogste veiligheidsstandaarden. Bij de Online Ruitersportwinkel van Schutte Zadels kunt u hierdoor met de onderstaande veilige betaalmethoden betalen.

Betalen met iDEAL:

Als u kiest voor “Betalen met iDEAL”, dan betaalt u via uw eigen internetbankieromgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. U kunt direct gebruik maken van iDEAL en u hoeft u daar niet voor aan te melden. Daarnaast doorloopt u dezelfde stappen als dat u bij het internetbankieren gewend bent, met dezelfde beveiligingseisen van uw bank. Met iDEAL wordt het bedrag direct van de bankrekening afgeschreven. U ontvangt een e-mail met de bevestiging van de bestelling.

Betalen met CreditCard:

Uw bestelling kan betaald worden met de Creditcards van VISA, MasterCard en American Express. Betalen met creditcard kan op een eenvoudige en veilige manier. Het bedrag wordt op een vaste datum van uw bankrekening afgeschreven of via een handmatige overschrijving. U ontvangt een e-mail met de bevestiging van de bestelling.

Betalen met Paypal:

PayPal is een online betaalservice waarmee u makkelijk en veilig online kunt betalen. Wanneer u kiest om bij Schutte Zadels met PayPal te betalen wordt u bij de betaalpagina direct doorgestuurd naar de PayPal website. Nadat u de PayPal-betaling hebt goedgekeurd, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van uw PayPalrekening, bankrekening of Creditcard.

Betalen met Bancontact of Bankoverdracht

Betalen met Bancontact of Bankoverdracht behoort ook tot de mogelijkheden.

BTW

Alle prijzen van de artikelen die op de webshop worden getoond zijn inclusief BTW.